​Bideskinne til at afhjælpe forskellige problemer

Leder du efter en producent af bideskinner? Hos Borg Dental er vi specialiseret i at lave bideskinner tilpasset den enkelte kunde. Vi holder til i Viby J, men har flere kunder både fra Aarhus, Skanderborg og Odder. Vi står også klar til at hjælpe dig.

En bideskinne kan bruges til mange forskellige formål. Det kan for eksempel være for at mindske slid på tænderne eller mindske problemer med hovedpine. Vi tilpasser en bideskinne specielt til kunden og til formålet. På den måde kan du give din kunde en bideskinne, der afhjælper problemet.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Det er vigtigt, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, når en kunde har brug for en bideskinne. Vælger du at benytte os, vil det netop være kvaliteten, der er af højeste prioritet. Vi benytter materialer og komponenter af høj kvalitet, der sikrer et holdbart slutresultat.

Vi holder os hele tiden opdateret på nye produktionsmetoder. Det sikrer, at vi hele tiden kan levere de bedste løsninger til dine kunder. Din kunde kan dog også sætte sit eget præg på sin bideskinne. Der er blandt andet mulighed for at vælge at få en bideskinne i en bestemt farve eller i transparent akryl. Der er også mulighed for glimmer.

Hvad koster en bideskinne?

Prisen for en bideskinne afhænger af, hvor kompleks en løsning der er behov for. Vi specialtilpasser en bideskinne til den enkelte kunde. Der kan derfor være varierende priser. Er du interesseret i at høre nærmere om vores priser på bideskinner, kan du kontakte os på telefon eller e-mail.


Kontakt os på telefon 86 33 93 30 eller på e-mail borgdental@live.dk for at høre nærmere.

Skriv til Borg Dental

Ønsker du at vide mere om vores services, proteser eller laboratoriet, så send en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Mangler du en samarbejdspartner til din tandklinik? Hos Borg Dental er vi et dentallaboratorium, der kan hjælpe med at fremstille forskellige remedier ud fra tandaftryk.

Borg Dental  -  ​Damgårdsvej 20, 8260 Viby J  -  CVR: 34322988​  -  Tlf.: 86 33 93 30  -  E-mail: borgdental@live.dk