Snorkeskinne speciallavet til dine kunder​

Mangler du en samarbejdspartner, der kan fremstille snorkeskinner til dine klienter? Hos Borg Dental står vi klar til at hjælpe med kvalitetsløsninger. Vi har base i Viby J, men vores kunder kommer både fra Aarhus, Odder og Skanderborg og resten af Jylland.

Når du vælger at lade os fremstille en snorkeskinne til din kunde, sørger vi for kvalitetsløsninger. Vi har en masse erfaring med at lave snorkeskinner, der er specialtilpasset til tandlægekunder. Vi benytter kvalitetsmaterialer, der altid lever op til de gældende kvalitetskrav og direktiver på området.

Autoriseret til at fremstille Tap snorkeskinne

Når du vælger at benytte os, får du en samarbejdspartner, der kan lave en Tap snorkeskinne. Vi er autoriseret inden for området. Det sikrer dig derfor optimale løsninger.

Vi kan hjælpe med en snorkeskinne, der passer specifikt til din kunde. Der findes mange forskellige valgmuligheder, der netop kan hjælpe på kraftig snorken. Det kan også være med til at afhjælpe vejrtrækningsproblemer om natten.

Med en snorkeskinne fra os har din kunde også mulighed for at vælge imellem forskellige farver. Der er derfor en masse forskellige muligheder, når du benytter dig af os.

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser

Prisen på en snorkeskinne varierer, alt efter hvilken model der er tale om. Vil du høre mere om vores priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Her kan du også høre mere om de forskellige valgmuligheder, vi kan tilbyde.

Få nærmere information ved at kontakte os på telefon 86 33 93 30 eller på e-mail borgdental@live.dk.

Skriv til Borg Dental

Ønsker du at vide mere om vores services, proteser eller laboratoriet, så send en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Mangler du en samarbejdspartner til din tandklinik? Hos Borg Dental er vi et dentallaboratorium, der kan hjælpe med at fremstille forskellige remedier ud fra tandaftryk.

Borg Dental  -  ​Damgårdsvej 20, 8260 Viby J  -  CVR: 34322988​  -  Tlf.: 86 33 93 30  -  E-mail: borgdental@live.dk